Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Το Κοινωνικό - Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Δ. Σαλαμίνας έχει ανοιχτή την πόρτα του σε όλους τους ανασφάλιστους εμπόρους της Σαλαμίνας και τα προστατευόμενα μέλη τους που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση, με σκοπό την παροχή Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σε ανασφάλιστα μέλη (πρώην και νυν), που στερούνται πλέον ασφαλιστικής κάλυψης και πρόσβασης οποιασδήποτε υπηρεσίας υγείας.
Σε μια περίοδο που όλα φαίνεται να αλλάζουν, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη οφείλουν περισσότερο από παρά ποτέ να χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας.
Έννοιες και διαχρονικές αξίες όπως ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ μετουσιώνονται σε πράξη και βρίσκουν στέγη στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης του Δήμου μας.
Φιλοδοξούμε το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης να αποτελέσει το ασφαλές λιμάνι της Υγείας και της Αξιοπρέπειας του ανασφάλιστου εμπόρου και της οικογένειάς του.
Άμεσο χρέος όλων μας είναι να στηρίξουμε την ελπίδα και την αντοχή του κόσμου, με ειλικρινή σεβασμό στην αξία του κάθε ανθρωπίνου προσώπου και αυτό πράττουμε…
Ανοίγουμε ένα παράθυρο ελπίδας στον άνθρωπο που υποφέρει με μοναδικό στόχο: «Να μη χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή».
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Δ. Σαλαμίνας λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 - 15.00 επί της οδού Γ. Λουκά 36 (πλησίον του Αγ. Ανδρέα).
Κατά την επίσκεψη, οι ανασφάλιστοι θα προσκομίζουν την ταυτότητα, το εκκαθαριστικό εφορίας, Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης και το ληχθέν βιβλιάριο εάν υπάρχει.
Στο Ιατρείο θα παρέχεται Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και θα χορηγούνται δωρεάν φάρμακα σε χρόνια πάσχοντες ανασφάλιστους εμπόρους βάσει πρόσφατης ιατρικής συνταγής.
Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 2114110952 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Ιατρείου.
Το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης είναι η δική μας απάντηση στην αρρώστια και στον ανθρώπινο πόνο του κάθε συνανθρώπου μας.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Δ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου